Obavijesti22.09. 2017. - Natječaj

Natječaj za prijem odnosno upućivanje doktora medicine na specijalističko usavršavanje iz obiteljske medicine

22.08. 2017. - Odluka o imenovanju ravnatelja

Odluka o imenovanju ravnatelja Doma zdravlja Šibenik

27.07. 2017. - Natječaj za imenovanje ravnatelja

Natječaj za imenovanje ravnatelja Doma zdravlja Šibenik

26.07. 2017. - Odluka o izboru specijalizanta

Odluka o izboru specijalizanta iz medicine rada i sporta

Organizirane turističke ambulante

Dom zdravlja Šibenik je za ovu turističku sezonu uspio organizirati dvije turističke ambulante.
Od 1.srpnja pa do 31.kolovoza 2017.
u Rogoznici biti će organizirana turistička ambulanta koja će sasvim sigurno značajno rasteretiti naše liječničke timove opće/obiteljske medicine u tim mjestima.


Brzi info


Hitna medicinska pomoć

DZ Šibenik,
Karla Vipauca 8
Tel. 194, 112, 214-765


Dobrodošli na internetske stranice Doma zdravlja ŠibenikDom zdravlja Šibenik
Dom zdravlja Šibenik (u daljnjem tekstu: Dom zdravlja) je zdravstvena ustanova za pružanje primarne zdravstvene zaštite stanovništvu.

Dom zdravlja u svom sastavu a u skladu sa osnovnom mrežom zdravstvene djelatnosti ima opću/obiteljsku medicinu, stomatološku zdravstvenu zaštitu (uključujući ortodonciju i oralnu kirurgiju ), zdravstvenu zaštitu žena, zdravstvenu zaštitu djece, službu patronaže, sanitetski prijevoz te zubni rendgen.


Novosti


08.06.2017.

Nova ambulanta u Brodarici

Nova ambulanta opće / obiteljske zdravstvene zaštite u Brodarici otvorena je 01. srpnja 2017. god. u Brodarici, na adresi Krapanjskih spužvara 94 (kod trajektnog pristaništa za otok Krapanj), a osim što je kvalitetan i moderno uređen prostor ambulante, nabavljena je i nova oprema koja zadovoljava sve medicinske standarde.

Ravnatelj Doma zdravlja Šibenik, Joško Jurić istaknuo je kako preseljenjem ambulante opće / obiteljske medicine u nove prostore pokušavamo pružiti kvalitetniju zdravstvenu zaštitu osiguranicima s ovog područja.

Novi kontakt telefon ambulante je 022/ 214-546

Krapanj: Ponedjeljak i srijeda - 13.30h do 15.30h
Grebaštica: Utorak i četvrtak - 07.00h do 09.00h


01.06.2016.

Nova ambulanta u Primoštenu


Od 1. svibnja ambulante opće/obiteljske i dentalne medicine općine Primošten sele u novoizgrađeni objekt na adresi Kamenar 2E, Primošten.


08.12.2015.

Podignuta kvaliteta voznog parka

Veliki broja kilometara koje godišnje pređu Sanitetska vozila, značajno smanjuju njihov rok trajanja.

U cilju provođenja što kvalitetnije usluge, a naročito radi sigurnosti korisnika naših usluga, prisiljeni smo voditi računa o kvaliteti voznog parka. Iz tog razloga smo prošle godine nabavlli četiri nova vozila , a upravo smo ovih dana preuzeli još četiri vozila za sanitetski prijevoz marke Peugeot Boxer, tako da smo sa osam novih vozila značajno podigli kvalitetu našeg voznog
parka.

03.05.2014.

Turističke ambulante u cilju pružanja što dostupnije i kvalitetnije zdravstvene zaštite


Kako i ove sezone u ljetnom periodu, naročito u srpnju i kolovozu, očekujemo velik priliv gostiju, planiramo otvaranje turističkih ambulanti, sve u cilju pružanja što dostupnije i kvalitetnije zdravstvene zaštite. Radom turističkih ambulanti do sada se značajno rasteretilo postojeće liječnike timove, koji jednostavno nisu mogli zadovoljiti sve potrebe kako domicilnog stanovništva tako i domaćih i stranih gostiju.

Jedini problem na koji nailazimo pri organiziranju rada u ambulantama u sezoni je nedostatak zdravstvenog osoblja, naročito liječnika. Iz tog razloga u svibnju ćemo raspisati natječaj za primanje na određeno vrijeme liječnika i medicinskih tehničara, ovisno o potrebama koje iskažu gradovi i općine.

2012. © Dom zdravlja Šibenik :: Izrada i održavanje ProWeb